14.12.2011

Haaveista totta

Käytiin lauantaina haaparannan ikeassa, sieltä mukaan tarttui tämä ihana sohva. Nyt voi röhnöttää kauemminkin sohvalla, entisessä tuli niskat ja selkä kipeäksi. Ikeasta löytyi tupakaappiin myös juuri oikeanlaiset nupit. On se nyt hieno! :) Kelpaa sinne nyt laittaa kellokokoelma ja muuta.
On minulla pulmakin. Sain kauniin valkoisen amarylliksen, sille vain ei löydy paikkaa. Tänään jo kaatui nykyisellä paikallaan ja yksi kukka irtosi. Miksi meillä ei ole seinätilaa mihin saisi lipaston!!?? Ikkunoita meillä kyllä on vaikka muille jakaa, 19 (isoja ja pikkuruisia) + 3 ovea joissa myös lasit. Talon kokon nähden siis paljon ;)Nämä ihanat isot pyyhkeet sulattivat myös sydämeni ikeassa. Sopii hyvin marimekon harmaa-valkoisen Kaivo-sarjan pyyhkeiden kanssa ja perusharmaiden pikkupyyhkeiden ja valkoisten isojen. Voi olla ettei tarviikkaan alkaa verhokangasta etsimään. Alkaa olla sopivan sävyisiä sen verran, että vanhoja eriparisia voisi laittaa muuhun käyttöön.

Antakaas vinkkejä mitä voi tehdä vanhoista pyyhkeistä,löytyy isoja ja pieniä?

4 kommenttia:

 1. Mie tein joskus kauan sitten vanhoista pyyhkeistä kestovaippoja , sellaiseenkin kun oon ollut hurahtanut...pesukintaita kenties?

  VastaaPoista
 2. Kestovaippoja en oo koskaan ommellu, enkä lapsellani kokeillukkaan :)
  Pesukintaat kuullostaas kyllä hyvältä, kiitos Ninalle kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Huomasin, että olit liittynyt lukijakseni, kiitos sinulle :) Pakkohan oli tulla urkkimaan takaisin ja mitä löytyikään..ihana blogi ja mikä ihana sohva ja ennenkaikkea tuo takana oleva seinä <3<3

  Mukavaa Joulunodotusta, toivotaan, että lumi valaisee tienoon :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos myös itsellesi lukijaksi liittymisestä :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!