9.7.2011

Pitkästä aikaa

Kyllä se aika vaan nopsaa rientää. Juhannus oli ja meni, piti tännekkin laittaa jotain juhannustoivotusta. Kiirettä mukamaste on, silti mitään en saa aikasiseksi. Viikko meni töissä ollessa, nyt taas saa lorvia. Mikäs tässä jouten ollessa, jos vaan tili tursuaisi rahaa. Olisi ihanaa lähteä kiertelemään kirppareita vähän kauemmaksi. Kokkolassa tahtoisin käydä. Keväällä kävin "Lammervon vilinää ja vilskettä" kanssa kirppiskierroksella ja löysin ihanan valkoisen senkin. Muuten aivan täydellinen, mutta vetimet aijon siihen vielä tilata, sellaiset söpöt posliininupit (tietysti valkoiset!) Nyt sen virkana on säilyttää liinavaatteita. Lisää lipastoja/senkkejä/kaappeja tarvittaisiin. Elloksella olisi ihana kaappi, haluaisin vain wanhan enkä uutta. Täytyy hetki vielä katsella ja tilata jos ei löydy wanhaa. Pakko saada "Pikku-Iidan" huone kuntoon. Neiti voisi alkaa jo nukkumaan omassa huoneessa, mutta se on nyt täynnä säkkejä ja laatikoita. Tässä talossa on älyttömän vähän säilytystilaa. Vähemmän kuin entisessä rivitalo kaksiossa!
Tänää olisi ohjelmassa lähteä parhaan ystävän luokse yökylään. Ihanaa lähteä ajamaan autolla jossa ei toimi ilmastointi.Hihih, eipähän ainakaan palelluta! Pitääpä kysäistä otetaan uimavälineet mukaan. Sunnuntaina ehkäpä käydään Oulaisissa Weteraanikonepäivillä bongailemassa rekkareita ja rompetorilla. Illalla suuntana olisi Pihtiputaan Kissamummila. Ihana kesä ja ihana loma! 
Ainiin, Vaahteranmäkin on nyt hyväksytty! Jippii, nyt se on sitten helpotuksen huokaus huokaistu. 


Ruostuneesta rautalangasta vääntämäni sydän liian suuren kirkkaan "helmen" kera. Tämä riippuu "Pikku-Iidan" huoneen ikkunassa.

Mahtavaa hellepäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!