7.9.2011

Keskellä viikkoa


Sunnuntaina kuvausreissulla löytyi vielä kukkapurkista kenturalle nakkaamani samettiruusu. 
Kukki paremmin kuin orvokkien kera astiassaan. Tai eihän se kyllä oikein erottunutkaan pitkien ronkuloiden välistä enää loppukesästä. En oikein vielä osaa tätä puutarhatouhua. 
Tekemällä kuitenkin oppii, positiivista asennetta kehiin :)

Nämä tonkat löytyi puuliiteristä. Jotain tieten tarttis tehdä. Vähän ovat päässeet ruostuneet vuosien saatossa :)
Kirpputorejakin vähän jaksoin jo kierrellä, vaikka flunssa ja pientä lämpöä edelleen on.
Löydöt:
-1 vanha söpö leipälaatikko, varmaan vessaan päätyy kampoja yms hiusjuttuja säilyttämään. Saunassa se odottaa minun inspiraatiota mennä katsomaan joko se on kuivunut. Ja kyllä, se ON kuivunut. Eilen sen ostin ja eilen sen myös pesin!! Mutta se inspiraatio..
-1 iso Karhulan purkki
-1 pieni Karhulan purkki 
-1 kiikkuhevonen 
-1 arabian pikku kupponen (kyljessä lukee lääketehtaat orion oy). Pieni pala puuttuu reunasta ja mortteli uupui, siksi oli halpa. (kuva moisesta kupista)
-1 pieni emali muki. Mun tulevan kokoelman ensimmäinen!!! :D
-1 vanha karkkipurkki, lasinen.
-2 vanhaa lastenkirjaa
-1 tuubinlopun rutistaja, vai mikä se onkaan oikealta nimeltään..

Siinäpä nyt viimeisimmät ostokseni. Hyviä ja halpoja ovat olleet, niin ja tuiki tärkeitä ;)

Meillä on käytetty ulkosaunaa koko kesä, muutama hassu kerta on lämmitetty sisäsauna. Joten sauna on joutunut minun hallintaani. Siellä majailee vanhoja tavaroita. Pesen ne ja vien saunalle kuivumaan, kun on hyvää tilaa. Miksi pitää saunaa tyhjillään, kun sitä voi hyötykäyttää. 
Niin joo, asiaan. Isännältä olen kuullut jo motkotusta. Saunassa majailee nyt ikivahna arkku/kirstu, lasilliset ikkunanpokat ja lasittomat ikkunanpokat. On siellä ollut paljon muutakin :D 

KYSYMYS: Myrkytättekö jotain vanhoja tavaroita jotenkin? Esim tuon arkun kannessa on matojen reikiä, eihän ne vaan hyökkää meidän hirsiseinään jos sen sinne lähelle vien. Vai jokohan ne on kuollut koko madot/tupajumit/tms!?

Takaterassilla odottaa kantajiaan neitille tuleva vanha sänky. Muutama homepilkku löytyi reunasta, niin ne pitäisi hiasta pois. Ei olisi kuin muutaman minuutin homma. 
Pitäisiköhän tuota ottaa itseä niskasta kiinni ja käydä tuo sänky asia hoitamassa pois päiväjärjestyksestä. Ei mitkään lukit pesää sinne rakosiin tee, HYIH!

Iloista iltaa toivotan.

4 kommenttia:

 1. Voi elämä! Teillä on hirttä ympärillä, iski melkonen kateus. Hyvännäkösiä juttuja oot värkkäilly. Ku kiertelet kirppareita niin jos vastaan tulee uudehkoa siistä maitopääläriä niin meillois Miikan kans tarvetta moiselle. En tiiä josko oon jo maininnukki, mutta tulkoon nyt vaikka toistamiseen :)

  VastaaPoista
 2. Hirttä löytyy juu :) Minä mietin tässä muutaman minuutin, että kukahan Johanna mulle kommentoi, onkohan se kirjottanu väärälle :D Piti jo ääneen sanoo että ketähän on Johanna ja Miika, sit leikkas heti!!
  Sunkirppiksellä on ollu pari kertaa maitopääläreitä, niitä tuollasia isoja. 65€ tais olla hinta ja toisen hinta tais olla 40€ tienoilla... Kalliita ovat.. Minäki tarttisin sellasia suht hyväkuntosia..

  VastaaPoista
 3. Arvelinki, että saattaa pistää mietityttään, mutta en sitte ruvennu sen enempää selventeleen :) Meki kuskataan maitoa mun vanhemmilta niin ikävä muovisessa ämpärissä retuuttaa menemään. Semmoselle pienemmälle jääkaappiin mahtuvalle on siis tarvetta. Hankalasti löydettäviä tuntuvat vaan olevan.

  VastaaPoista
 4. Ahhaa, meillä yks roikkuu puunoksalla pihalla. Kantta ei oo :( En kyllä varmaan raaskiskaan siitä luopua.. Mut pidän silmät auki.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!