1.9.2011

Pidänkö minä Punaisesta?

 
*Yläkuvan tavarat kierrätyskeskuksesta. Yhteishinta 0,95€. Aleviikko ja kaikki oli puoleenhintaan. Kesävaatteet olis ollu ilmaiseksi. Kahvikuppi on Arabian, hieman ränsistynyt, koristeena oiva. Lautanen päätyi tiskiallaskaappiin pesuainenappien säilytyskupiksi. Lelut on neitillä käytössä :)
*Koiranheiden marjoja, myrkyllisiä, pitäisi poistaa koko pensaat pihasta.
*Kärpässienet kerkesivät kasvaa parhaasta väristään jo ulos, minä laiskimus en mennyt kuvaamaan heti kun huomasin ne. 
 

*Kumpparit ostin nyt loppu kesästä prismasta, ihanat! Ilmeisesti myös neidin mielestä. Vähän väärinpäin ja menoa haittaa. Ynisi yksinään kodinhoitohuoneessa (samaa yninää kuin jää johonkin jumiin). Huusin vain että kyllä sä pääset itekki pois, tuu tänne. Yninä vain jatkui. Olihan se jo mentävä katsomaan mikä on hätänä.Siinä se napotti :D Arvasin että se mihinkään pääse joten juoksin vintistä hakemaan kameran, oli niin hauska näky!
*Oranssinpunainen pata on iskän varastosta löytynyt. Kovan jynssäämisen jouduin tekemään. Jotain öljyä oli kannen päällyosa täynnä. Nyt se koristaa keittiötä.
*KAHVIA-purkki kirpparilta, 7€. Mielestäni halpa. Noin 20€ hintaan näitä on rompetoreilla yms myyty. En ole raaskinut ostaa.

 
Pidänkö minä punaisesta vai onkohan tullut syksy?
Haluaisin katsella voimakkaita sävyjä. Vaahteroita kyttään monta kertaa päivässä, joko niissä näkyy punaista. Kai kaikki vaahterat punastuvat?? Minulla ei ole mitään hajua asiasta,kertoisiko joku fiksumpi? Ehkä googletan nyt heti :)

Torstai toivoa täynnä paranemisesta. Neiti sairasti ensin ja nyt vuorossa minä :(

Hauskaa loppupäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!