8.11.2011

Vain vetimet puuttuu...

Valkoisen hunnun saaneena.
Tässä entisessä kuosissaan näkyy osanen kaapista.
Tämä entinen, hieman ehkäpä rumilus, sai uuden elämän. Käytettiin se maalauksessa. Oli kyllä hintansa väärti se. Ei kaduta ollenkaan. Ennenhän tämä kaappi/piironki/mikä lie tämän nimitys onkaan, oli lakattu mäntyinen. Vaan ei ole enää. Ainoa puute vielä löytyy. Vetimet. Maalari ei muistanut entisten vetimien koloja pakkeloida,  niin nyt olisi saatava uudet nupit. Alkuperäis suunnitelmana oli mustat apteekkarinvetimet. Ne vaan ei nyt passaa kun on ne reiät täysin väärissä kohdissa, harmittaa. Hakusessa olisi mustat, tai aivan tummanharmaat nupit, sellaiset ihan yksinkertaiset. Pitäisi vain lähteä niitä metsästämään.

Jaahas ja kotihommat kutsuu :)

"Alma"


_____________________________________________________


Tunnustustakin olen jo aikaa sitten saanut. En vain jaksanut silloin siihen paneutua, täytyi pitää sitä taukoa.

Kiitos Helinä!!!Tässäpäs minun vastailujani kysymyksiin:

1. Lempiruoka:  Niitähän on monia. Kaksi lempparia on porsaasta tehty paisti ja ohuen ohuet pihvit kermakastikkeessa, NAM! Kera perunoiden.

2. Lempimakeinen: Lakumix original! Pollyt, nams! Suklaakin tietysti on herkkua.

3. Lempiluettava: Hömppäkirjat, sisustuslehdet/-kirjat, blogit, nämä pääasiassa.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Nooh, ompelemalla, maalaamalla, käsinhän niitä käsitöitä tehdään ;) Ei ole lemppari tapaa.

5. Lempielokuva: Sellaista ei taida olla. Jos olisi, niin se kyllä tulisi salamana mieleen kun sitä kysytään. Sellasia legendaarisia nuoruusvuosien leffoja on kummelin kultakuume, häjyt ja pitkä kuuma kesä. Oi niitä aikoja :)


Olen huono vastailemaan. Joten tälläista tällä kertaa :)

Nyt pitäs sitten viidelle ihanalle blogille antaa myös tunnustusta. On olemassa niiiiin paljon ihania,valinnan vaikeus iskee.


Ei auta kuin nyt kaivaa mielen syövereistä 5, nehän ne on itselle mieluisampia jotka muistaa ilman listasta katsomista.

1. Valkoista ja kiekuraa
2. VillaHovin eloa
3. Elämää villa honkasalossa
4. Irmastiinan elämää
5. Punainen talo maalla

Näille blogeille kiitos, että jaatte muiden kanssa elämäänne ja ideoitanne!


8 kommenttia:

 1. Kyllä maali saa ihmeitä aikaan...☺

  VastaaPoista
 2. Huomasithan Irmastiina saamasi tunnustuksen? :)

  VastaaPoista
 3. kiitos kovasti! :) palaan tähän vähän myöhemmin,muistuta jos meinaan unohtaa:)

  VastaaPoista
 4. aivan ihana tuo tupakaappi:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon tunnustuksesta! Ihana blogi sinulla! Ja toi kaappi on ihana, taitaa siellä vähän hirsiseinääkin vilahdella=)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiitas palio tunnustuksesta! :) Kaappaan sitten, kun joudan miettiin nuot kaheksan asiaa. :P Eli voi mennä ens viikkoon. =) Sulla niin nättiä täällä blogisa.

  VastaaPoista
 7. Hei Almaseni. Huomasin äsken yhden jutun. Katsoppas sinun talonpoikaiskaapia ja sitten minun. Huomaatko yhteneväisyyden???:) Oho. Aika jännä.

  VastaaPoista
 8. Helinä: Näin on! :D Et varmaan oo huomannu, et oon kommentoinu sitä asiaa sulle siihen blokkaukseen jossa pikkusen paljastat tulevaa maalausprojektia ;)
  Meijän A on saanut tuon tupakaapin maalauspalkkioksi joskus nuorempana poikana kaverinsa vanhemmilta :) Nyt se on täydellinen (tosin meillä ei vieläkään oo niitä vetimiä :D ). Keittiöön haluaisin sen, muuta pitäs tukkia yks ikkuna ja tehä keittiöremppa :D Joten olkoon tuolla ahtaassa olkkarissa.

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!