6.11.2011

Vierivä aika


Jep, aikaa on kulunut edellisestä postauksesta. Siihen on monen pikkuasian yhdistymä:
*Töitä oli paljon
*Pää tuntui räjähtävän ajattelemisesta. Eli sisustusideat, tuunaus keksinnöt ja niiden toteuttaminen (tai lähinnä oma saamattomuus ahdisti), blogin uusien juttujen miettiminen, kotiasiat yleensä, työt, jne...
*Lapsen ja omat sairastelut
*Syysväsymys

Tuossapa nyt jotain. Nyt hieman tasottunut elämä ja jaksaa paremmin taas alkaa kehittämään uutta pään sisäistä kaaosta.
Miksi päähän ei voi tehdä oikeasti jotain lokerikkoa, josta avaat vain sen tietyn lokeron mitä haluat ajatella/miettiä??!! Vaan kun mietit vaikka olohuoneen pölyjen pyyhkimistä niin ajatus harhautuu kirjahyllyyn, siitä hyllyn paikan vaihtamiseen ja verhojen vaihtoon, mattokin pitäis vaihtaa kunhan sais nykyisen eka pestyä (nimittäin myyntiin pitäs laittaa karvalanka matto, kunhan vain ensin se pesu, ISO HUOH).
Sitten matosta ajatus siirtyy yläkertaan, voisinko vaihtaa keskenään makkarin ja olohuoneen maton? Ei, olkkarin matto on liian iso makkariin. No entä jos laitan yläkerran aulaan sen ison maton ja makkarin maton olohuoneeseen jne... Sitten kun tämä ajatusten helvetti on irti, niin sille ei voi mitään. Pakko katsoa vaikka telkkaria, että saa ajatukset muuhun. Siinäpä sitä sitten ollaan, sohvalla maata rötkötän ahdistuneena ja saamattomana. Tulee sellanen huono ihminen olo. Varastossakin ois monta projektia, kunhan vaan sais aikaseks alottaa..

Huh huh! Jopa tuli purettua :D Jos nyt joku tänne asti jaksoi lukea niin kiitos! Minua ainakin helpotti kertoa. En ole täydellinen duracel-pupu joka jaksaa ja jaksaa vaan.

Sunnuntai terkuin "ALMA"

2 kommenttia:

  1. Tuntuupa tutulta tuo päänsisäinen myllerryksesi...☺

    VastaaPoista
  2. Hyvä etten ole ainoa, vaikka ei sitä liikaa sekamelskaa kellekkään toivo. Otin totaalisen irtaantumisen nuista ajatteluista ja nyt on ihan eri fiilis :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistä!