12.3.2012

Keltainen

Olen hullaantunut keltaiseen!
Keväällä varmasti on osuutta asiaan.
Lauantaina Halpa-hallissa käydessä mukaan tarttui 2 keltaista esikkoa.
Niiden tuoksu on ihana. Toinen nököttää keittiön ikkunalla,
toinen pääsi vessaan.
Tässäpä onkin kuvakollaasi meidän vessasta, jonka remontti on saatu suurinpiirtein valmiiksi.Verhot keltapalloiset löytyi ekotorilta pari viikkoa sitten, hinta 2€. Pyykkiin ovat kovasti menossa, siksi ryppyisetkin vielä.
Keltainen emalikippo myös ekotorilta, hintaa oli vähän enempi, 10€, mutta en voinut vastustaa. Eikä haittaa, en ole katunut ostosta. Banaanikuppina ainakin toistaiseksi on ollut.

Pitäisi kaivaa kangaskätköjä, josko sieltä jotai ihanaa keltaista löytyisi.

Iski myös himo saada keltaiset villasukat. Äidille jo laitoin viestiä, josko hän neuloisi minulle sellaiset seuraavana projektinaan. Kuulemma edelliset alkavat olla jo loppusuoralla ;)


Ihanaa kevättä!

6 kommenttia:

 1. Voi taivasten valtakunta, mikä energiapläjäys iski vasten kasvoja ja värinöitä singahteli joka puolelle tuosta keltaisesta vessasta ja sivustonkin väri on mitä inspiroivin näin keväällä. Kiitos tästä elämyksestä. Vessa on muuten ihana!

  Missä tuommoinen ekotori on, tahtoo sinne penkomaan?

  Ja mukavaa kevättä :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain. Itsekkin olen tänään ihmeen energinen :)
  Nivalassa tuo ekotori (halpojen ja ihanien löytöjen valtakunta) sijaitsee. Löysin etsimäni vauvanvaunutkin sieltä. Niistä ajattelin tehdä seuraavan postauksen.

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä ihanan pirteää ja keltaista! Ja tuo emalikippo on kyllä aivan superihana! Samoin tuo puuastia jossa esikko majailee!
  Tuollaisia ekotoreja saisi olla täälläkin. Monella kirpparilla on hinnat nousseet aivan järjettömiksi. Tähän mennessä "paras" löytö oli Remun toppapuku josta molemmat polvet puhki, 65€. Huh!

  VastaaPoista
 4. Puuastia tuli talon mukana ;) Lauantaina sen hajin varastosta ja lumella "pesin". Tänään sitten kiikutin vessaan.

  Joo, nuilla itsepalvelukirppiksillä on ihan hurjat hinnat. Tuo Remun haalari on kyllä jo HUH HUH! Kaikkea sitä kuulee.

  VastaaPoista
 5. Tuollainen mania iskee aina keväällä. Viime keväänä mulla se oli vihreä, nyt turkoosi. Isomummoni olisi heti ryhtynyt bloggaajafaniksesi, koska oli uskollinen keltaisen ystävä.

  VastaaPoista
 6. Blogissani on sinulle jotain.
  Aurinkoista ja mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!