5.3.2012

Kevät saapuu


On taas ollut hiljaista blogin saralla. Mietin jo poistamista. Kuitenkin tuntuu, että jos tämä tästä vielä elpyisi, into kirjoittaa ja kuvata. Ehken tämä kevät ja valo saa energisemmäksi :)

Kuvassa olevan kauniin tummanharmaan maton tilasin facebookin palstan kautta, oli täysin passeli vintinrappusten tasolle. Pysyy hyvin paikoillaankin. Ensin epäilin sen luistavan aina jalan alta pois. Taidan tältä ihanalta ihmiseltä tilata toisellekkin tasolle samanmoisen. Jos ei äiti innostu virkkaamaan ;) Itse en ole sitä virkkausta vielä koittanut, hurahdin ompeluun. Nytkin pitäisi ommella, mutta saahan sitä taukoja pitää.

Iloista ja Aurinkoita kevättä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Älähän nyt ihmeessä poista tätä blogiasi...kirjoittele vaikka harvakseltaan...:)

  VastaaPoista
 2. Niin se on tehtävä, kirjoiteltava vain silloin kun siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 3. Jestas, mikä ihana paikka, nuo seinähirret ja jakkara. Itekkin löysin tuommosen jakkaran kirpparilta, pistin sen vessaan. Ja tuo matto, oijoi, ku niin monta kertaa alkanu ite virkkaamaan...mielessäni. Työkaveri opetti lukemaan mallista, ku ite nii tumpelo tuossa asiassa :)

  VastaaPoista
 4. Tuo olohuone onkin ainoa missä on vanhaa (hirttä) näkyvissä, mutta sekin on jo jotain. Vanhoilla huonekaluilla sitten muuten ollaankin sisustettu.

  Vanhat tuolit onkin ihania <3

  Mä kans oon haaveillu maton virkkaamisesta, helpommalla olen päässyt kun tilasin ;) Toinen matto tulee varmaan jo tällä viikolla alemmalle tasolle.

  Kuulemma (HUOM Kuulemma!) tuollaisen maton virkkuu on helppoa. Eli ei muutakuin Uu-mummu kudetta tilaukseen ja koukku käteen :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!