10.4.2012

Eilen..

Tuo Toppilan laatikko pitäisi isännän muistaa hakea alas. Eilen oli taas puhetta, mutta... Tiedättehän miehet ;)
Osaakos joku sanoa nuille vänkkyröille selitystä? Onko niitä muuten vain ennen otettu talteen vai onko niillä ollut joku tarkoitus?

Maisema tienhaarasta.


Asuukohan sillan alla peikko..


Kovan lumikuoren alla vaanii vaara. Kohina jo kuului.Tämäkö on se kosken peikko? :)
Oman pihan aitat, rintarinnan. Kesällä saavat punamultaa pintaansa.

8 kommenttia:

 1. Mahtavia kuvia. saa mielikuvituksen liikkeelle nuo luontokuvat!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana maalaismiljöö teillä ja nuo aitat. IIIIIK <3<3 Luonnossakin vaikka mitä mielenkiintoista.
  Kovasti itekkin oottelen, mitä lumen alta paljastuu, kun pihaa muokattiin loppusyksystä uuteen uskoon ja istuttelin uusia perennoja sekä kivikkokasveja. Kevät on aina niin inspiroivaa.

  Hyvän löydön olet tehnyt kirpparilta, oikean aarteen. Ite sain vanhan matkalaukun täynnä vanhoja nukkeja, jopa 60 vuotias oli eräs, jota hieman täytyy kyllä korjailla.

  Mukavaa kevään odotusta :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat =) Epäilen et ne vänkyräpuut on ollu kuivumassa puutöitä varten, tollasia aarteita ainakin oli paljon mein faarin jäljiltä joka harrasti puutöitä, niistä oli tehty oven kahvoja ym ym...

  VastaaPoista
 4. Täällä kyllä mielikuvitus laukkaa. Välillä liikaakin, ettei meinaa illalla uskaltaa laittaa silmiä kiinni :)
  On tuohon koskeen joskus aikoja sitten joku pieni poika hukkunut :( Näin keväällä ilmeisesti. Muistelisin kuulleeni, että jään alle joutunut ja alempaa virrasta sitten löytynyt. Täytyisi bongata tuo yksi naapurin setä ohikulkumatkalla niin saisi kysyttyä tarkemmin tämän paikan historiasta. On niin paljon kysymyksiä.
  Ja minä kun tällainen hömppä, niin uskon kaikkiin haamuihin jne. Luulen jopa sen pikkupojan käyneen viime keväänä meillä leikkimässä neidin leluilla. Lelu oli kauan aikaa nököttänyt paikoillaan (usean tunnin), kävelin ohi niin se sanoi "hei hei". Kyllä se silloin säikäytti. Tietty siitä saattoi olla joku nappula painuneena pohjaan ja se sitten juuri nousi tai jotain, mutta... Tai patterit lopussa, mutta ei siihen leluun ole kyllä vieläkään vaihdettu pattereita ja ei se kyllä heipattele ketään. En tiedä.
  Luulen sen myös nyt viime viikolla laittaneen vedenkeittimen päälle. Minä tai neiti sitä ei ainakaan laitettu päälle, siitä olen aivan varma. talvella ei tapahtunut mitään erikoista. Silloin viime keväänä/alku kesästä ja nyt taas. Koko talven oli ihan normaalia :)
  Hömppä mikä hömppä! :D Minulla on kai liikaa aikaa kiinnittää huomiota tuollaisiin kun kotosalla vain oleskelen. En nyt mitenkään ihmeemmiin usko mihinkään kummituksiin tms.. Mutta...

  Hienoa että Raija osasi jotain vinkkiä antaa vänkkyröihin :)

  Oi ihanan löydön on Uu-mummu tehnyt. Onnittelut nukkelöydöstä! :)

  VastaaPoista
 5. Hei Eksyin sinun blogiin lukeman ja katselemaan kuviasi
  ihana maalain maisema ja ne aitat ovat ihania Jos sallit niin
  tulen toistenkin jos kiinnostaa niin käy minunkin logissa on
  Elämää Erimuodossa.Kiitos

  VastaaPoista
 6. Pitäisi joskus piipahtaa aivan paikanpäällä teillä siellä!:) Teillä on niin mukavan näköistä. Voin myös kertoa sinulle ja sinun vilkkaalle mielikuvitukselle lisää kummitusjuttuja niin et varmasti saa unenpäästä kiinni. Heh* ei vaiskaan!! Toki olisi kyllä pitkästä aikaa kiva vaihtaa oikeasti kuulumisiakin! Mukavaa kevättä koko perheelle.

  VastaaPoista
 7. Tervetuloa Irma. Kivaa kun täällä käy uusiakin lukijoita. Se on aina positiivista. Kävinkin jo kurkkaamassa blogiasi. Kauniita luontokuvia. Tulen kyllä vierailemaan uudelleenkin siellä :)

  Helinä: Tervetuloa ihan livekäynnille :) En laita pahakseni. Saisin samalla kysästä sulta pihasuunnitteluneuvoja ;)
  Teidän poppoolle myös ihanaa kevättä.

  VastaaPoista
 8. Puutöitä varten minäkin olisin sanonut vänkyröiden olevan. Meidän pappa teki aikoinaan vaikka mitä kivoja juttuja puista ja pahkoista.
  Voi miten ihanaa teillä näyttää olevan!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!