21.4.2012

RunorappusetTässä yks päivä etsin kolmiruutuisiin ikkunanpokiin koneelta kuvia. Tällaisen sitten väsäsin. Kuva otettu 2008 kesäreissulla, liekkö se oli jo elokuun ihan alkua. Tommy Tabermannin runot ovat oikein sopivia tällaisiin kuviin, niihin ihastuin kun kuvia varten selailin. Tosin kävi niin, että aika kului kuvia muokkaillessa ja runoja lukiessa, tulostukset jäi. Tänään ajattelin tulostaa, saan pokat seinälle. pitäisi käydä ostamassa jotkut jutut millä ne pokat saa seinälle tukevasti kiinni. Ovat painavat.

Toinen projekti minkä olen jo aloittanut on säkkituoli neitille. Eilen sain valmiiksi sisuspussin ja olihan se operaatio ;) Noh, nyt on pyöreä kaava valmiina päällipussia varten joten uskoisin sen EHKÄ valmistuvan paljon nopeampaa. Saa sitten nähdä. Lisä hommaa sain itselleni kun päätin aplikoida maatuskan tuoliin. Tänään näkee senkin päätyykö se säkkituoliin vai roskikseen :D

Onhan tuolla isännälläkin tälle päivää projektia. Ne edellisen postauksen maitokärryt. Aikoo käyä ostamassa uudet kumit niihin. Ehkä se ne puuosatkin väsää, jos kerkeää.

Kukahan joutaa neitin kanssa olemaan kun kaikilla on jotain projektia ;) Noh, lähteköön isin kanssa ostamaan ne kärrinrenkaat.

Täytyy laittaa kuvaa säkkituolista kunhan on valmis (jos se edes onnistuu) ja maitokärryistä myös (kunhan joskus valmistuvat).

Hyvää lauantaita !

4 kommenttia:

 1. Ehkäpä hieman isommalla tuo runo voisi olla... :)

  VastaaPoista
 2. Hieno kuva kera koskettavan runon!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on kuva, runo myös.
  Teillähän on nyt projekteja, tsemppiä niihin! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Riitta ja Sumi :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!