15.12.2012

JouluOn jäänyt blogien kirjoittelu vähälle. Syynä on se, että olen ajatellut ;) Ajatellut hyvin paljon. Minulla oli "Ei enää keittiö töitä äitiysloman jälkeen"-projekti. Kävin päässäni jonkinmoisen elämän hallinta kurssin :D

Huomasin haluavani auttaa nuoria. Omat nuoruuden ongelmat tulivat mieleeni. Eli esim se että yläasteella on aivan liian vähän opon tunteja. Nekin oli vain tällasia. Tee ammatinvalinta testi netissä. Käydään lähimmässä ammattikoulussa avoimien ovien päivillä. Niistäkö se oma tulevaisuus pitäisi osata koota ja päättää? Tällaista se oli silloin -90 luvun lopussa. Sitä en tiedä millaista nykyään on yläasteella opojen tunnit.. Niitä toivoisin kuitenkin muutettavan järkevimmiksi. Kunnolla sellasta henkilökohtaista keskustelua ja kartotusta sen nuoren kanssa.

Niin eli aloitan tammikuussa aikuiskoulutuksena lähihoitajaksi opiskelun. Suuntautumisena näillänäkymin lapset ja nuoret. Toisaalta kiinnostaisi myös mielenterveys ja päihde  puolikin.. Aika näyttää sitten kumpi se on :)

Tarkoituksena oli kyllä vain toivotaa teille lukijoille Oikein Ihanaa, Rauhaisaa Joulua! :)

Nauttikaa kodista, lämmöstä, kauneudesta ja ennen kaikkea perheestä <3

7 kommenttia:

 1. Onnea opiskelulle ja uudelle ammatille. Ei ollenkaan huono valinta ;)

  VastaaPoista
 2. Oikein ihanaa ja rauhaisaa Joulua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että toteutat itseäsi. Hyvälle asialle lähet. Onnea :)

  Ja oikein Rauhallista Joulua :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Anu! Onnea uudelle tielle!
  Toivotan sinulle rauhallista joulua ja todella entistä upeampaa uutta vuotta! Toivottavasti jaksat kirjoitella välillä myös tänne kuulumisiasi ja kiva jos ehtisit joskus piipahtamaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille :)
  Enköhän tänne jotain aina sillon tällön kirjottele. Ja ylivieskassahan se koulu on, joten jospa tulisi käväistyä puodillasi Pia.

  VastaaPoista
 6. Vau,onnittelut uraa aatellen,opiskelu kannattaa:),jokatapauksessa mukavaa joulun odotusta sinulle ja elämääsi paljooon jaksamisia ♥

  VastaaPoista
 7. Onnea opintoihin!
  Ihana kuulla, että lähdet alalle motivoituneena.
  Olen itsekin lähihoitaja ja joitakin opikelijoita katsoessa ihmetyttää kovasti miksi ovat alalle hakeutuneet, kun harjoittelu ei vähempää voisi kiinnostaa.

  Kaunista, rauhallista ja ihanaa joulunaikaa!
  Toivottavasti et kokonaan jätä bloggailua!

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!