17.6.2011

Harmauspäivä ja Vanhoja Tekosia


Pilvisen päivän ilostukseksi laitan kuvia jo aikaisemmin tekemistäni ompeluksista. Niitähän on kyllä paljon lissääkin, mutta pikkuhiljaa. Täytyyhän muillekkin Harmauspäiville jättää jotain. Sain "Anttonilta" viime vuonna synttärilahjaksi ompelukoneen, sellaisen punavalkoisen ihanuuden. "Alma" kiittää!
Tässä yläpuolella on ihan niitä ensimmäisiä tekosia. Ihana keltainen meikkipussi.  Keltainen kangas ja vetoketju ovat kierrätyskeskuksesta, virkattu pitsiliina on minun mummoni virkkaama. Meikkipussi on ollut käytössä tekopäivästä lähtien. Pussista ja keltaisesta kirpparilta löytämästäni puuhelmikaulakorusta lähti vessan sisustuksen värikin eli keltainen. Täytyypäs laittaa vessakuvaakin pian.


Näitä sydämiä olen muutamia tehnyt ja antanut lahjoiksi, yhden myinkin. Kiitos Höttiäinen :)
Omia seiniäkin koristaa muutama. Pellavaa ei löytynyt sitten mistään kun sitä etsin ja etsin, joten se on ostettu kangaskaupasta. Pitsi on kierrätyskeskuksesta löytämästäni kapasta purettu. Uusi kappa tuolla taas odottaisi purkuinnon roihahtamista. Nyt on vain niin paljon kaikkea, ettei jouda.
 

Tämä hernepussipöllö on "Pikku-Iidalle" tehty. Pöllöparalta vain on leikkien vauhdikkuudessa jo nokka irronnnut.
Taaskin kaikki kankaat ovat kierrätyksestä pilkkahintaan ostettuja. Sininen kassi pöllön alla on vielä vaiheessa. Pitäisi tuunata jotain kylkeä koristamaan. On niin orvon näköinen nuin.

Suunnitelmissa olisi opetella virkkaamaan pitsimatto. Niitä tuntuu nyt olevan jokapuolella. Ja kehuvat että helppojakin vielä. Juju-kirjakerhoon liittyessä sain tilaajalahjaksi bambu-neulepuikkoja ja taisipa siellä olla samaa materiaalia oleva paksu virkkuukoukkukin. Jihuu, joten hankintalistalla olisikin enää vain sitä matonkudetta. Kierrätykseen siis suunattava auton nokka ensiviikolla tai sitten kun tulee innostus saada virkkuukoukku käteen.

Oikein iloista Harmauspäivää Vaahteramäeltä!

1 kommentti:

  1. Kaikki niin ihania tekeleitä. Minäkin oon saanut osani sydämistä kaunistamaan kotiani, kiitos vain <3 -Minde

    VastaaPoista

Kiitos viestistä!