20.6.2011

Sataa Sataa ropisee

Minulla on tänään erilainen päivä. Lapsukainen hoidossa, mies töissä ja itse saan viettää päivän kuinka vain haluan.
Sataa. Suunnitelmissa oli alkaa hiomaan yksi pieni lipasto, ulkona. Ei onnistu. Täytyy keksiä jotain muuta touhua. Tässä heräillessä ja suunnitellessa voisin laittaa kuvia meiltä.

Tämän ihanan Tervetuloa-kyltin tilasin Sisustus Amaliasta. Nyt se koristaa ulko-oveamme.


Syreeni ulkorakennuksen seinustalla.


Ihana vanha ulkosauna.
 Viime viikolla kävin penkomassa ulkorakennusta, jossa on vanhoja tämän paikan tavaroita ja kansioita joissa papereita. Avasin ensimmäisen kansion ja kappas, sieltä löytyi vakuutuskirja vuodelta 1968. Ulkosaunan rakennusvuodeksi selvisi 1930, jos en ihan kauhean väärin muista. Kauan on saunavanhus jaksanut paikallaan olla. Paljon olisi tarinoita, mielelläni ne kuulisin jos voisin.

Talon vanhat portaat on jätetty pihaa koristamaan.

Näistä portaista olen hurjan iloinen, ovat ihanat! Nyt niissä on paljon enemmän kukkia, kuvaa ei ole tullut näpsäistyä.
Vanha kastelukannu löytyi liiterin seinältä. Koristeeksi se oli pakko saada vaikka nokka siitä on irti, mutta eihän se minua haitannut. Teippasin pienen kolon umpeen, eipä kauaa ollut vesi siellä pysynyt :) Noh, nyt se on kukattomana muiden seurana. Isäntä aikoi korjata, pitäisi muistuttaa. Meillä on niin paljon kaikkea hommaa, ettei perässä pysytä. Aina tulee joku uusi idea. Tätä kai se on sitten, kun on talon ostanut. Koskaan se ei valmiiksi tule. Nytkin on kaksi projektia kesken. Niistä kuvia tuonnempana :)

Nyt tämä Neiti lähtee touhuamaan ompelutarvikkeita järestykseen. Pitsit, helmet, napit jne löytyvät kohta lasisista purkeista. Hyllyt tehdään itse, lautaa kun löytyy omasta takaa.

Sadepäivän toivotukset Vaahteramäeltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!