10.6.2011

Huh huh, kyllä nyt tarkenee. Mukavahan se lopen on, tätä on ootettu koko pitkä talvi. Näinä hellepäivinä on tullu käytyä pyörähtämässä töissä, kierräyskeskuksessa ja kirppiksillä shoppailemassa ja pihaa tuunattu. Sisähommat on vähän jäänyt. Niitä kyllä kerkeää tehä talvella riittämiin. Toki täällä on niin kuuma, ettei viitsi sisällä turhan päiväsiä ollakkaan. Ulkona melkeen viileämpää.

Mutta kerrotaampas nyt vähän taustaa.. Ostimme huhtikuussa tämän ihanan talon. Entiset asukkaat olivat vanhasta peruskorjanneet ja tehneet laajennuksen. Olohuoneessa on vanha tumma hirsiseinä, onneksi on jotain vanhaa jätetty. Niin no, onhan nuo olkkarin ja keittiön katotkin vanhoja :) Pihalla onkin enemmän vanhaa. Ulkosauna, autotalli, isompi ulkorakennus, 2 vanhaa aittaa rinnatusten, talon vanhat betoniportaat joissa nyt kukkapurkkeja napottaa.

Piha täällä oli ja on vielä edelleenkin aika huonossa kunnossa. Kukkapenkit rehottaa enimmäkseen rikkaruohoa. Jotain jo sainkin laitettua kuntoon. Vanhaan perunalaatikkoon tein pienoiskasvimaan, pohjalle jätesäkin pala, päälle multaa ja lehtisalaatin ja persiljan siemeniä. Tämänhetkinen saldo, lehtisalaatin taimia. Ne 3 pientä persiljapuolella on ehkä rikkaruohoja, mutta voi ne paljastua persiljaksikin aikanaan.

Jopas aika rientää, kuvia ja juttuja myöhemmin lisää. Myös virkeystaso voisi olla ensi kerralla parempi. Kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!