30.8.2011

Valintoja ja menneitä sellaisia


Ylempi tuoli: Maalatakko valkoiseksi vaiko ei? Romuromanttinenhan se nuin on. Söpökin omalla tavallaan. Punaisine yksityiskohtineen. Isäni varastolöytöjä.

Alempi tuoli: Myydäkkö vai entisöidä itse? Tämä löytyi liiteristä.

Antakaas lukijat vinkkejä, niitä kaivataan SUURIEN valintojen edessä :)


 Tämä oli ennen taulu, RUMA taulu! Äitini on joskus kirpputorilta sen kuskannut kotiin ihan muutaman euron hintaan, lopen antoi minulle josko siitä jotain saisin aikaan. Harmittaa kun en muistanut kuvata tätä ennen kankaan pois ottoa. Ehkä parempi niin *hihih*
Teetettiin sopivan kokoinen peili siihen ja sitten vain maalattiin.

Tässä lopputulos.
Piti ottaa kuvat valmiista ulkona eikä rumassa vessassa, mutta eihän sitä vielä ole oppinut. Aina muistan liian myöhään..
Vuonna 1955 oli maalattu se "taideteos", joten varmaan kehykset on samalta ajalta.

2 kommenttia:

 1. No jos se tuoli on vaan ystävä alennuksessa niin kannattaa ehdottomasti myydä. Eli jos se olisi tarpeeksi halpa niin voisin kuvitella ostavani.. No eiii vaan ihan tosisaaaaaa kannattaa säilyttää jos vaan on nojatuoli tarvetta. :)

  Pitäisin tuolin ainakin sen hetken tuon värisenä, katsoisin vaikka keväällä uudestaan että maalaisinko. Se on todella kaunis noinkin. Ja vinkkivinkki joulukin on tulossa pian... :) Kiität vielä jouluna minnuu ku hoksaat että juurikin tuollaista tuolia olit ajatellut joulukuusen viereen.

  Kaunis tuli peilistä. Oliko tämä se ruotsalaisen maalarin taulu jonka nyt otit ja hajotit???:) Varmaan tykkää huonoa hän.. heh*

  VastaaPoista
 2. Ainahan tilaa on yhdelle huonekalulle ;) Mietin vielä hetken tuota nojatuolia. Voin toki sulle myyä sen jos tullaan siihen tulokseen että me ei saada aikaseks sitä alkaa tekemään. Projekteja on monta oottamassa.

  Joulutuoli :)(mä en vaan oikeen piittaa joulukuusista)
  Äitillä ois saman värinen pikkuinen lasten kiikku. Punaiset reunat ja kaikki.. Taisipa kerran mainita että sen sais viiä... Nyt kun neitin huonekkin alkaa kaipaamaan huonekaluja, niin tuoli taitaa päätyä sinne :) Ja pitää ottaa puhelu öitille siitä kiikusta ;D

  Heheh, juurikin sen "kuuluisan ruotsalaisen" taulu :D

  VastaaPoista

Kiitos viestistä!