6.8.2011

Kirppislöytöjä

 Tämä matto mattonen löytyi isäni varastontyhjennys keikan lopuksi kirppikseltä, halpakin oli kudotuksi matoksi (20€). 
Eihän meillä käteistä ollut mukana, mutta reilu myyjä antoi lapulle tilinumeronsa. kotiin päästyäni siirsin sitten rahat hälle. Toivottavasti pääsivät perille, ei ainakaan ole kuulunut mitään kun nimen ja puhelinnumeron jätin lapulle.
 Punavalkoinen matto mattonen (15€) kotiutui meille paikalliselta kirppikseltä alku kesästä. Nämä kumpikin on "Pikku-Iidan" huoneessa. 
Kunhan saamme paremmin sisutettua, niin tämä päätyy johonkin toisaalle.
Tuoli ei ole kirppikseltä, vaan aivan huonekaluliikkeestä. Kävimme tv-tasoa etsimässä ja nämä ihanuudet tarttuivat poistomyynnistä mukaan. Niin, näitä on meillä 2 kpl. Vähän päälle parisataa maksoivat yhteensä. Oikea summa oli HUIMA! Joten oiva ostos. Toinen näistä majailee yläkerran oleskelutilassa. Liinavaatelipasto (40€) tuli kokkolasta. Muistaakseni spr:n kirpputori oli kyseessä. Kerroinkin aikaisemmin suunnitelmastani vaihtaa nupit tähän. En ole vielä saanut aikaiseksi tilata niitä. Ehkä nyt, kun töitäkin on tiedossa. Moneen mööpeliin kun haluan samanlaiset.
Tämä muuttikin illalla meidän makuuhuoneeseen. Huonekalut vähän vielä hakevat paikkaansa.
 Lapsi on oma, mutta piiitkä räsymatto on bongattu pihtiputaalta. Hintaa hurjat 8€. Siltä reissulta löytyikin hurjasti tavaraa. Vanha "kahvia"-purkki (7€) ja valkeat verhot (olisiko ollut 3€) muuta en muista näin äkkiseltään. Kunhan muistan niin täytyy kuvien kera laittaa.  Toiselta kirppikseltä mukaan lähti kaunis lamppu, täytyykin ottaa siitäkin kuva joskus. Ynnämuista mitä on mukaan tarttunut (ja niitä onkin paljon :D ).

Melkein liian suuren-lipaston kaunis vedin. 200€ pulitimme ihanuudesta, mutta sinne mahtuu ihan mielettömästä tavaraa sisään.Vieläkin mahtuu vaikka mitä. Eli voin siis käydä kirppistelemässä lisää :) On kyllä hintansa väärti kapine, myöskin "Anttonin" mielestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistä!