5.8.2011

Melkein liian suuri


Tämä kaunokainen löytyi paikalliselta kirppikseltä.
Heti en hinnan puolesta innostunut. Mutta illalla "Anttonin" kanssa taas puhuttiin säilytystilasta jota meillä on onnettoman vähän. Siinä keskustellessa muistin tämän.
Aamulla soitin kirppikselle, josko tarjouksen välittäisi myyjälle. Mutta ei.. Lipasto oli ollut vasta alle viikon myynnissä, viimeisellä viikolla myyntiajasta vasta tarjouksia välitetään jos kukaan ei ole tuotetta ostanut. Mietin että ei hittolainen, tämä olisi meille niiiin täydellinen. En jaksa odottaa niin kauaa ja joku kuitenkin sen ostaa. Sinne mahtuisi minun kaikki ompelu/tuunaus/askartelu jutut. Kaappiin jopa ompelukone. Seuraavana aamuna sitten soitin, että laitahhan myyty lappu lipastoon kiinni.

Seuraavaksi olikin operaatio kotiin haku.
Kärryyn se saatiin hyvin, matka kotiin sujui hyvin. Kärrystä keittiöön matka sujui hyvin, mutta operaatio lipasto vintiin ei sujunutkaan niin hyvin kuin oli ajateltu. Portaiden ja katon väli oli liian matala. Siinäpä sitten pähkäiltiin kuinkas ihmeessä tuo kapistus oikealle paikalleen saadaan. Mietin jo soittoa kirppikselle, "Tämä mööpeli on liian suuri meille, saajaanko palauttaa?"
Aikamme mietittiin ja minä melkein tippa linssissä hyvästejä lipastolle jätin, kun "Anttoni" keksi että puretaan parvekkeesta kaide ja hinataan se sieltä. Jippii! Toivo heräsi jälleen.
Näin lähti parvekkeesta kaide, lipasto liinoihin ja hups vain. Täällä se nyt nököttää. Hihih, toivottavasti emme ole pian muuttamassa täältä pois.
Tälläkin hetkellä minun pitäisi olla laittamassa tavaroita sinne paikoilleen. 
Pakkohan sitä on työpäivän jälkeen vähän hengähtää. Olen toki saanut puhelinhommia pois päiväjärjestyksestä.. Hammaslääkäriin varattua ajan, verokortin kotiin soittelua, soitimpa innokkaana tyttönä työkkäriinkin kysyäkseni onko minua valittu haastatteluun yhteen koulutukseen. ON!!! Ensi perjantaina se suuri päivä sitten on. En malta odottaa.

Tämä peili löytyi kauan aikaa sitten samaiselta kirppikseltä hintaan 4€. Lapussa luki "talonpoikais peili". Ja kyllähän sen huomaa, että vanha on. Kaunis valkoinen, kultaisin koristemaalauksin. "Pikku-Iidan" huoneen hyllyllä nyt koristeena.
Kuten kuvasta näkyy katto meillä on mäntypaneelia. Onneksi ei kuitenkaan kauaa. Nyt syksyllä aloitetaan se sisäremppa.

Perjantaiterkuin "Alma"

2 kommenttia:

  1. Olipas ihana lipasto ja todella kaunis peili!!:D Ja onneksi "Anttoni" oli kekseliäällä tuulella jottei tarvinnut ihanuutta palauttaa.

    VastaaPoista
  2. Niimpä! Kesällä hajottelivat veljensä kanssa yläkerran ikkunasta hinaamaan sisälle tavaraa (ei meillä, vaan sen veljen kotona, sänky ja vaatekaappeja. Kyllä alkaa tuntumaan, että yläkerta ei aina ookkaan niin mukava :D
    Luutusin lipaston ja kappas, kaapissa olikin jo ompelukone :D Eli mahtuu se sinne.

    VastaaPoista

Kiitos viestistä!